1m - BLAH -Pigmenttryck-

Produkten är tyvärr slut i lager. :(
Följ mig gärna på instagram @pinkpooab
eller facebook för senaste uppdateringar om nya leveranser och designs.

Klippt bit 1m.

Här testar jag en ny färgställning på favoriten BLAH. Notera att det är mörkbrun botten och ger en mjuk lite blingig känsla.

En limiterad design på visit i Tyg-Kiosken.
Som vanligt är tygen i Kiosken begränsade och tryckta med Digitalt Pigmenttryck. En mer klimatsnäll och snabbare produktion. Denna typen av tryck kan man blanda annat hitta hos många Custom-Design företag som trycker upp på beställning. De är även tryckta på GOTS-certifierat tryckeri med certifierat bläck och bastyg. Läs gärna mer om pigmenttryck nedan innan du köper.

INFO OM TYG
Producerat enligt GOTS med både tyg och bläck inom Europa.
Detta betyder att tyget är GOTS-certifierat fram tills jag klipper i det, då jag bryter kedjan och inte är certifierad.
Bredd: 150-160cm
Vikt: 200gsm
97% ekologisk bomull 3% lycra
Tvättas gärna utan sköljmedel i 40 grader och gärna utan centrifugering.
Notera att färgerna på skärmen kan skilja sig något från de tryckta färgerna samt att färger skiljer sig mellan olika typer av tyg.

PIGMENTTRYCK
Detta är ett pigmenttryck och trycket är som mest känsligt när tyget är blött. Om ni hängtorkar på lina lägg gärna handduk mellan tyg och lina för att undvika skada på tryck.  Digitala pigmenttryck är mer klimatsmarta vid tillverkning och tar betydligt mindre vatten vid produktion. Men pigmenten sitter i regel inte lika djupt in i tygets fibrer jämte mot reaktiva digitala tryck som vanligen används hos mig på Pink Poo AB. Detta kan ge trycken mindre lyster med tiden jämtemot övriga tyger hos Pink Poo AB.