-FÖRKÖP-

FÖRKÖP # 1  

Förköp #1 2024
Första påfyllningen för i år! För oj vad tiden gått sen sist. Nu är det verkligen hög tid för påfyllning och jag hoppas att ni är lika peppade som jag.
Förköpet öppnar 20.00 den 25/6. Den officiella ordern lägger jag den 26/6 (dagen efter) och förhoppningsvis så är tygerna redo för leverans under Juli. Men om tryckeriet ger nya besked så uppdaterar jag via sociala medier. Om leveransen är drabbad av kvalitetsbrister, så meddelar drabbade kunder före leverans, så ni får chans att korrigera er order. Om det kommer in mindre än väntat så packas beställningar i den ordning de är inkomna. Alla avvikelser enligt era beställningar meddelar jag er innan jag skickar era leveranser och inväntar OK eller korrigering.

Prisändring kommer ske efter att "förköp #1" ankommit till butik. Detta gäller samtliga meterpriser i butiken. Så passa på att lägga in andra tyger i era leveranser och om ni beställer innan Juli så tipsar jag er om de fina priserna på regnbågsinspirerade komplementettyg.

Som vanligt så väljer jag att trycka på GOTS-certifierat grundtyg via tryckeri som har OEKO-TEX standard. Själv är jag inte certifierad för något av dessa. Men tycker att det är viktigt att man sätter press på efterfrågan.

FÖRKÖP som kombineras med lagerförda varor kommer skickas vid leverans av FÖRKÖP.
Vill ni ha separata leveranser så ska ni göra separata ordar.

DESIGN:
- FantasyForrest (stormönstrad)
- Peace, Love & Slotherstanding - Svart
- SnailAway -Färgkombo Mermaid

INFO OM TYG
OEKO-TEX standard tryckt på bottenmatterial i GOTS
Tryckta i Polen, inom EU.
Bredd: 165cm (+-5cm)
210gsm 95% ekologisk bomull 5% lycra
Tvättas gärna utan sköljmedel i 40 grader.